Нови теми

  • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
Привет, някой знае ли как се купува допълнително пространство в Mi Cloud.
BoCap
BoCap
Влизаш с акаунта си в https://i.mi.com/ и цъкаш горе в дясно на снимката си. Ще ти се появи прозорец, в който до името ти ще има бутон "Buy now". От там вече си избираш на какъв план да бъдеш и за колко време.
Здравейте, имам проблем с mi band 3 и ще се радвам, ако можете да ми помогнете да го разреша. Когато получавам известия на български, ми излизат само ?, не мога да направя менюто на телефона на български, защото няма такава опция, не мога и да сваля Notify & Fittnes.. нещо си, защото е само за андроид. Помоооооощ
BoCap
BoCap
Какъв смартфон използвате? Ако сте с iPhone няма как да направите флашване на файловете с български език за гривната. Ще трябва да намерите някой смартфон с Андроид, за да направите процедурата.
Здравейте, преди време бях изтеглил седмичен ром 8.4.19 за редми 4 про бета версия. След него не мога да инсталирам новите версии, които излизат. Имам нужда от преходна по-стара версия, ако може да помогнете, ще съм много благодарен!
V
Velizar Peshev
Отиди на Ъпдейтъра и тапни 7 пъти на MIUI логото. После отвори падащото меню и дай на "избери ъпдейт". Ако не стане единствения начин е да ънлокнеш буутлоудъра и да флашнеш телефона през Fasrboot или TWRP recovery.
Телефона ми е А1, имам проблем с вх. разговори. Когато ме търсят телефона звъни, но на екрана не се изписва нищо. Като натисна копче прекъс
Привет имам xiaomi mi4w с андроид 4 съм кит КАТ мога ли да инсталирам 7 и друг ROM за този модел и програма за 4G незнам защо не ми показва иконата за СИМ карта в инструменти благодаря предварително
Привет актуализирах ми4w какво означава това не мога да си изкарам иконата на сим картата в инструменти
Здравейте,някой да е чувал нещо за схемата за изкупуване на стари модели xiaomi и замяната им с по-нови модели---слух или истина???
Здравейте,някой да е чувал нещо за схемата за изкупуване на стари модели xiaomi и замяната им с по-нови модели---слух или истина???
Въпрос - трябва ли да е включен bluetooth за да мога да плащам с телефона? Mi Mix
Top Bottom