Проблем в новия ром 4.1.3

  • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.

felix6

Потребител
23 Декември 2013
91
10
8
57
София, България
#1
При мен не отваря системното приложение за темите,върнах стария ром и приложението работи на него,върнах 4.1.3 отново не проработва.Изписва че приложението" Теми" не отговаря.
 

galev_90

Потребител
25 Януари 2014
82
12
8
29
Bistrica, Sofiya, Bulgaria
#2
Някой може ли да ми даде така наречения developer rom където не се ъпдейтва всеки петък.Пробвах да го свалям от къде ли не, но не иска да се сваля.Благодаря
 

galev_90

Потребител
25 Януари 2014
82
12
8
29
Bistrica, Sofiya, Bulgaria
#7
Сложих го въпросния ром, и пак си е същото.Браузара си дава пак бъгове и си се затваря и така.Какво става не мога да се начудя.Пълен wipe съм направил и пак същото :)
 

felix6

Потребител
23 Декември 2013
91
10
8
57
София, България
#8
Колега аз съм с английската версия и ъпдейтите са по най-много 10 мегабайта.Можеш да потърсиш на английския сайт такъв ром но много бавно се сваля.
 

galev_90

Потребител
25 Януари 2014
82
12
8
29
Bistrica, Sofiya, Bulgaria
#9
При мен ъпдейти единствено по 500мб имаше.Те много разновидности има.Ако можеш с конкретен линк да ми помогнеш с коя версия си, ще съм ти много благодарен
Благодаря предварително: )
 

felix6

Потребител
23 Декември 2013
91
10
8
57
София, България
#10
Ромът започва с това:miui_gnote_shiro" само този се ъпдейтва с малко мегабайти и трябва да е 4.1,защото има и 4.2 но няма радио а аз обичам да слушам на път за работа радиото.
 
Последно редактирано:
Top Bottom