Recent Content by BoCap

 • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
 1. BoCap

  Аларма за mi a1

  Изчистете данните на приложението за аларма. Ако не се оправи проблема, най-лесно е да използвайте друго приложение за аларма.
 2. BoCap

  Root Redmi note7 pro

  Здравейте! Трябва да изтеглите Magisk v19.3, флашвате .ZIP-а през recovery. За всеки случай изтеглете и Magisk Uninstaller, ако телефона не запали след като сте флашнали Magisk v19.3. До сега не ми се е случвало, но все пак да сте подготвени и за това. След това като стартирате телефона трябва...
 3. BoCap

  Влизаш с акаунта си в https://i.mi.com/ и цъкаш горе в дясно на снимката си. Ще ти се появи...

  Влизаш с акаунта си в https://i.mi.com/ и цъкаш горе в дясно на снимката си. Ще ти се появи прозорец, в който до името ти ще има бутон "Buy now". От там вече си избираш на какъв план да бъдеш и за колко време.
 4. BoCap

  Проблем с GPS

  Тогава остава да заключите приложението в паметта, за да не се затваря. Това става като натиснете бутона за последно използваните приложения ( квадратчето ), след което задръжте върху избраното от вас приложение. Ще се появят три бутона, първият е с катинар. След като го натиснете, до името на...
 5. BoCap

  Проблем с MI акаунт

  Когато е удобно за вас. :) Лека вечер!
 6. BoCap

  Какъв смартфон използвате? Ако сте с iPhone няма как да направите флашване на файловете с...

  Какъв смартфон използвате? Ако сте с iPhone няма как да направите флашване на файловете с български език за гривната. Ще трябва да намерите някой смартфон с Андроид, за да направите процедурата.
 7. BoCap

  Проблем с MI акаунт

  Вашият номер ли е този, който завършва на 626? Пробвахте ли с инструкциите, които са написани в долната част на екрана? Ако ви е удобно изтеглете Телеграм на компютър. Там имаме чат група на форума, в която комуникацията ще ни е по-лесна и ще мога да съдействам по-бързо отколкото тук в темата...
 8. BoCap

  Проблем с MI акаунт

  Като въведете вашият мобилен номер тук какво ви показва? Би трябвало да зареди страница, от която да потвърдите изпращането на SMS съдържащ код, с който да влезете в акаунта си.
 9. BoCap

  Stoyan Radev

  Покажете скрийншот от "Настройки -> Звук и вибрация". В раздел "СИСТЕМА" се намира опцията, с която да изберете дали да има звук или не при отключване/заключване на телефона.
 10. BoCap

  Аларма

  С какъв ROM е телефона? Някой къстъм ROM-ве имат опции за скриване на иконите. Да не би да сте задали да е скрита без да искате!?
 11. BoCap

  Проблем с GPS

  Здравейте! За да работи дадено приложение коректно, докато телефона е със заключен екран, под MIUI трябва да му се разреши. Това става като влезете в "Настройки -> Разрешения -> Автостарт". Намирате приложението и му разрешаватате като му съкнете отметката. Другото което след това може да...
 12. BoCap

  Няма звук

  Това индикира, че към телефона са свързани слушали. Явно е замърсен и дава контакт. Препоръчвам с клечка за зъби (може и с нещо друго достатъчно тънко) да се опиташ да премахнеш това, което се е насъбрало в жака. Ако това не помогне, както каза @pi4a7a, жака е за смяна.
Top Bottom