Recent Content by pazdir

 • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
 1. pazdir

  Препоръка за телефон с издръжлива батерия?

  Мисля, че до 300 лв. от България се намира Редми ноут 5 3/32 версия, с гаранция 2 г. от интернет магазините. За мен това е най-добрият избор до 300 лв. Телефона съчетава отлична производителност с уникална батерия, екран и добра камера!
 2. pazdir

  Redmi 6 pro

  Здравейте, а тези които ви продадоха телефона няма ли да ви помогнат с ауторизацията на mi акаунта? Поне като чета по-горе писмото, което са ви пратили, аз оставам с такова впечатление.
 3. pazdir

  Redmi 6 pro

  Колега здравейте. Съжалявам, че така се е получило. Пробвайте да влезете в стоковото рековери и да ресетнете телефона. Влизането става по следния начин: при изключен телефон, натискате едновременно бутоните за включване и бутона за увеличаване на звука.
 4. pazdir

  Грешка при инсталиране на TWRP

  От кой град сте? Има и 3ти вариант: самия компютър да прави някакъв проблем. Има доста колеги в чат канала на форума, които биха ви помогнали поне да се пробва на друг комп. Инсталирайте телеграм, в него напишете mibulgaria и трябва да излезе канала на форума.
 5. pazdir

  Инсталиране на twrp на unlocked Redmi Note 5 (pro)

  Разкача се нещо. Нямам идея какво може да е. Единствено се сещам да се пробва пак инсталация на twrp но на друг компютър ако има под ръка.
 6. pazdir

  Инсталиране на twrp на unlocked Redmi Note 5 (pro)

  В интернет има няколко рековерита за този модел. Поне аз срещнах 3. Свалете друго рековери и пробвайте с него. Ето от тук: Loading site please wait... Освен това, когато напишете във фастбуут режим следната команда: fastboot getvar product появява ли се whyred ?
 7. pazdir

  Инсталиране на twrp на unlocked Redmi Note 5 (pro)

  Ето един линк за изклюпване подписите на драйверите: How to Disable Driver Signature Verification on 64-Bit Windows 8 or 10 (So That You Can Install Unsigned Drivers) Освен това, след като ги изключите, препоръчвам отново да си инсталирате minimal fastboot and adb tools. Качих ви ги в dox.bg...
 8. pazdir

  Инсталиране на twrp на unlocked Redmi Note 5 (pro)

  Отключен е 100%, което е добре! Не разбрах и следното: дали usb debugging в developer options е включено? Освен това, ако сте на уин 10, мисля че при всеки рестарт на компа опцията за проверка на подписите се включва, т.е. трябва всеки път да я изключвате. Като цяло, мисля че проблема е от...
 9. pazdir

  Инсталиране на twrp на unlocked Redmi Note 5 (pro)

  Колега, имам Редми ноте 5 Глобална версия и нямаше никакъв проблем с качване на twrp и след това последния седмичен на xiaomi.eu Ще ви помоля да напишете следната команда във fadtboot режим и да дадете скрийншот от това, което излиза на компютъра: fastboot oem device-info
 10. pazdir

  Нямам звукови напътствия при Sygic

  Ромът е Глобален стабилен за вашия телефон. Възможно е да е от него, но тъй като това е последна версия, може да изчакате евентуално нова версия и да актуализирате.
 11. pazdir

  Нямам звукови напътствия при Sygic

  С кой ром сте? Версия?
 12. pazdir

  Въпроси за mi note 3

  Това не е толкова просто. Някои предпочитат да си ги внасят от китайски сайтове като **** например, защото излиза малко по-евтино. Други предпочитат от български търговци заради гаранцията. Ако искате, влезте в телеграм канала на форума и там ще ви отговорят в реално време на повечето...
 13. pazdir

  Въпроси за mi note 3

  Mi note 3 прави много добри снимки. Редми ноте 5 про още няма от къде да закупите и е твърде рано за мнения.
 14. pazdir

  Сензор за близост не работи

  Тази настройка активирана ли е?
 15. pazdir

  Бързо падане на батерията Xiaomi redmi 4x

  Какво е това 9.2.4?
Top Bottom